Werkwijze

Als je meer informatie wilt over een kookworkshop, over een kookles, of als je een kookfeestje wilt boeken voor je kind(eren), vind je hier meer informatie over de werkwijze van Gewoon Lekker Koken.
 
Als je contact met mij opgenomen hebt via een mailtje of telefonisch laat ik zo gauw mogelijk iets van me horen om je wensen en ideeën te bespreken. Als we bij boeking een datum hebben geprikt, stel ik een menu voor je samen.
 
Hoeveel gerechtjes je gaat maken bij een kookworkshop kan ik pas zeggen als ik het aantal deelnemers weet. Uiteraard houd ik met het samenstellen van het menu rekening met jullie dieetwensen en/of allergieën. Ik ga daarna alle recepten uitwerken en een planning maken.

Voor een kookworkshop of kookfeestje bij je thuis of op jullie locatie (buurthuis, sportkantine, vakantiehuisje, school) is alles wat we nodig hebben een tafel waar iedereen aan kan werken en een gewone keuken met standaard uitrusting zoals borden, pannen en bestek, een fornuis, oven, koelkast en soms een vriezer met voldoende ruimte om gerechten in te koelen. Mocht je geen fornuis hebben (zoals vaak in een school of in een kantine), dan kan ik altijd wat draagbare kookplaatjes meenemen.

Een kookworkshop en een kookles duren gemiddeld 2,5 à 3 uur waarbij het eten van al dat lekkers niet is meegerekend. Dit geldt ook voor kinderfeestjes. Na de workshop staat er een tafel vol met heerlijkheden klaar en kan er gegeten worden. Aan de hand van het tijdstip dat je wilt gaan eten kun je dus het startmoment van de kookworkshop bepalen. Bij een kinderfeestje kunnen we natuurlijk een cadeautjes-uitpak-pauze inlassen als je wilt.

 

Heb je nog vragen of wil je weten wat dit leuks allemaal kost? Stuur dan een mailtje voor meer informatie over een gezellige kookworkshop van Gewoon Lekker Koken.