Tapas en hapjes

Bij een kookworkshop “Tapas en hapjes” komt de hele tafel vol te staan met lekkers en zit je gezellig lekker lang aan tafel. Je kunt bijvoorbeeld denken aan Spaanse tapas zoals albondigas met patatas bravas, aardappeltortilla, knoflookchampignons of kipspiesjes in een glaasje.

 

Maar, de Italianen, Grieken, Surinamers, enz. hebben ook allemaal lekkere hapjes in hun keuken. Ook daarmee kunnen we de tafel goed vullen, kan ik je verzekeren. Klinken hapjes als pinchos met paprikapuree, gehaktballetjes met rode pesto en pijnboompetjes, halloumi courgette spiesjes, honing peer gorgonzola spiesjes, gevulde champignons met paprika en geitenkaas, gegrilde kip met tzatziki of kousenband toastjes niet verrukkelijk?

 

Een leuke kookworkshop “Tapas en hapjes” is zeker een aanrader! Ik stel graag een menu samen voor je, uiteraard rekening houdend met allergieën en wensen.

Als dit je leuk lijkt of als je meer wilt weten over de mogelijkheden van een Tapas en hapjes kookworkshop in regio Friesland, stuur dan een mailtje voor meer informatie.