Kookles

 
Maak je elke avond je “maaltje” klaar maar mag het wel wat verser, lekkerder en/of gezonder? Zit je steeds aan tafel met kieskeurige eters en weet je niet hoe je dat op kunt lossen? Zou je wel kookles willen maar weet je niemand met wie je dat zou kunnen of willen doen? Of weet je juist wel een paar geïnteresseerden die lekkerder willen eten elke dag? Ik bied ook kooklessen aan bij mij thuis!
 
Tijdens de kookles gaan we Gewoon Lekker Koken en maken we een voor-, hoofd- en nagerecht. Uiteraard wordt alles zonder pakjes en zakjes bereid en gebruiken we verse producten. Dat kan een wereldgerecht zijn, maar uiteraard ook “gewoon” de lekkere Hollandse pot.
 
We maken bijvoorbeeld een licht soepje, koken of bakken lekkere aardappelen, maken broccoli of boontjes klaar zodat ze mooi groen blijven en we sluiten af met een lekker zelfgemaakt toetje. Of we maken een salade met zelfgemaakte dressing, koken perfecte pasta met een lekkere Bolognesesaus en sluiten af met een pannacotta. Of we bakken een lekker kipfiletje met rijst, of…
 
Er is van alles mogelijk, we stemmen het menu uiteraard af op jouw en/of jullie wensen.
 
Wil je nu weten hoe dit dan allemaal gaat en of dit allemaal wel kan in jouw eigen keuken? Kijk dan eens bij mijn werkwijze en stuur een mailtje voor meer informatie. Als je een berichtje stuurt laat ik zo gauw mogelijk wat van me horen om je wensen en ideeën te bespreken.
 
Er kunnen maximaal 6 deelnemers mee doen met deze individuele kooklessen.