Kinderkookclub

Vind je het leuk om te koken? Of weet je dat nog niet zo goed maar lijkt het je leuk om te in de keuken bezig te gaan? Meld je aan voor de Kinderkookclub!

Tijdens de kinderkookclub gaan we samen Gewoon Lekker Koken, bij mij thuis. Je kunt je hiervoor aanmelden met je broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje, maar je mag zeker ook alleen komen.

Meestal staat er een bepaald thema centraal: Halloween, Herfst, Kerstmis, Lente, Pasen, Sinterklaas, Valentijn, Winter, Zomer enz. We maken soms iets lekkers om direct op te eten en we maken soms iets om mee naar huis te nemen. Dat kan de ene keer een koekje zijn, de andere keer een traktatie of soms een chocolaatje, of nog iets anders. We maken niet altijd alleen maar zoet, maar soms ook iets hartigs en/of gezonds.

Er kunnen maximaal 6 kinderen mee doen met deze kinderkookclub bij mij thuis in Wijckel. Kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende workshop is en doe gezellig mee!

Is Wijckel te ver of wil je samen met een paar vriendjes of vriendinnetjes een kookfeestje houden van Gewoon Lekker Koken? Boek dan een kinderworkshop of een kinderfeestje, gewoon bij je thuis!

Wil je meer informatie of heb je vragen, stuur dan vrijblijvend een mailtje voor meer informatie.