Kinderkookclub – tot 7 jaar

Voor kinderen van 4 tot 7 jaar is helpen in de keuken erg leuk en leerzaam. Tijdens de kinderkookclub maken we allemaal lekkere dingen. (Uiteraard 😉 )

 

We maken iets lekkers om direct op te eten, zoals bijvoorbeeld een monsterlijke tosti, pita pizza, kaasstengels, koekjes, Oreo koptelefoons, “nagellakjes”, enz. En we maken ook altijd iets om mee naar huis te nemen. Dat kan de ene keer een koekje zijn, de andere keer een traktatie of soms een chocolaatje, of nog iets anders. We maken niet alleen maar zoet, maar ook iets hartigs en/of gezonds.

 

Er kunnen maximaal 4 kinderen mee doen met deze kinderkookclub bij mij thuis in Langweer. Kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende workshop is en doe gezellig mee!

 

Is Langweer te ver of wil je samen met een paar vriendjes of vriendinnetjes een kookfeestje houden van Gewoon Lekker Koken? Boek dan een kinderworkshop of een kinderfeestje, gewoon bij je thuis!

 

Wil je weten wat zo’n leuke kinderkookles in Friesland kost? Vul dan het contactformulier in en ik laat zo gauw mogelijk wat van me horen. Meld je (kind) aan voor een workshop van de Kinderkookclub, leuk!