Maaltijd afhalen

VOORLOPIG EVEN GEEN AFHAALMAALTIJDEN AF TE HALEN, ALLEEN OP VERZOEK.

 

 

Geen tijd of zin om te koken? Kom iets lekkers afhalen!

Gewoon Lekker Koken bied zo nu en dan een maaltijd aan om af te halen. Dit kan van alles zijn. Een Italiaans tomatensoep met of zonder vers zelfgebakken focaccia, spaghetti Bolognese, pitabroodje shoarma met salade en zelfgemaakte knoflooksaus, taco’s, Mexicaanse wraps, brownie rocky road en nog veel meer.

Gewoon Lekker Koken kookt verse maaltijden volgens onderstaand schema of op verzoek. De maaltijden zijn vers, zonder pakjes en zakjes bereid, worden thuis gemaakt en kunnen worden afgehaald tussen 17.30 en 18.00 uur. De maaltijden kunnen op de dag zelf tot 10.00 uur besteld worden. Een bestelling is pas definitief als het door mij bevestigd is en de betaling ontvangen is, tenzij anders afgesproken.

 

Heb je een allergie of een speciale wens? Of zou je graag een maaltijd willen bestellen maar op een andere dag? Laat het me weten! Veel gerechten zijn natuurlijk prima een of twee dagen houdbaar in de koelkast of geschikt om in te vriezen.

 

Houdt de website in de gaten voor het actuele aanbod of mail gerust even als je iets wilt bestellen en/of op de hoogte gehouden wilt worden.