Kookles Langweer of Wirdum

Maak je elke avond je “maaltje” klaar maar mag het wel wat anders? Zou je wel kookles willen maar weet je niemand met wie je dat zou kunnen of willen doen? Vanaf oktober 2018 bied ik nu ook kooklessen aan bij mij thuis (Langweer) of in Wirdum!

Tijdens de kookles gaan we Gewoon Lekker Koken en maken we een of twee hoofdgerechten en ook nog een of twee voor- of nagerechten. Uiteraard wordt alles zonder pakjes en zakjes bereid en gebruiken we verse producten.

We koken soms de Hollandse pot. Dan maken we bijvoorbeeld een groentesoepje, koken of bakken lekkere aardappelen, maken worteltjes klaar op twee manieren met een lekkere gehaktbal en we sluiten af met een lekkere appeltaart. Of we maken een van de vele heerlijke wereldgerechten zoals bijvoorbeeld burrito’s of kip siam en sluiten af met zelfgemaakt bananenijs. Het aanbod bepaal ik aan de hand van de wensen en ervaring van jullie als deelnemers.

Er kunnen maximaal 6 deelnemers mee doen met deze individuele kooklessen in Langweer en Wirdum.

Wil je weten wat zo’n leuke kookles in Friesland kost? Als je via het contactformulier een berichtje achterlaat laat ik zo gauw mogelijk wat van me horen en ontvang je van mij vrijblijvend een prijsoverzicht.