High tea

Een high tea vind ik altijd erg gezellig omdat het allemaal kleine hapjes zijn waar iedereen van kan pakken wat hij of zij maar lekker lijkt. De tafel staat vol met diverse hartige en zoete gerechtjes en je zit lekker lang aan tafel te kletsen met iedereen. Een kookworkshop high tea is dus wel een van mijn favorieten. Of dat nu een kookworkshop voor kinderen is of voor volwassenen.

Op tafel staan bijvoorbeeld diverse hartige lekkernijen zoals: broodrolletjes, hartige eclairs, pizza “bonbons”, hartige muffins, diverse sandwiches of diverse gevulde wraps. En als zoete hapjes zouden op tafel kunnen staan: scones met clotted cream of jam, een brownie hapje, perzik taartje, slagroom soesjes, een paar bonbons of hele andere lekkere dingen. Kiezen uit de lijst die je van mij toegestuurd krijgt zal dan ook niet makkelijk zijn! 😉
 
Voor een high tea kookworkshop gaan we gewoon lekker koken en bakken en we maken er samen wat moois en lekkers van! Vul het contactformulier in voor meer informatie over deze leuke kookworkshop.